Uživatelský průzkum SYNFONY

9. červenec 2024 |
  • Aktuality
| Mikuláš Černý

Děkujeme všem, kteří jste věnovali čas a pozornost našemu průzkumu spokojenosti s elektronickým certifikovaným katalogem GDSN Synfony. Z oslovených společností reagovalo téměř 60 %.

Dostali jsme od vás krásné vysvědčení. 8 hvězdiček z 10 možných svědčí o vysoké míře spokojenosti s funkcionalitami katalogu, oceňujete zejména jeho nativní chování a jednoduchost při vyhledávání a zadávání dat. A zejména pak systémovost kontroly vložených dat.

A co jsme se dozvěděli?

Více jak polovina z vás používá katalog více jak rok a nejčastěji pak respondenti jsou na straně dodavatelů, tedy poskytují produktová data svým partnerům prostřednictvím e-katalogu Synfony. Stále převládá manuální vkládání dat, ale automatizace je na vzestupu (téměř 40 % respondentů používá šablony či import z excelu).

Uživatelská podpora je také hodnocena vysoce kladně, průměrně 4,7 bodu z 5 možných. Nejméně jednou za pololetí ji využilo téměř 70 % uživatelů.

A ta nejlepší zpráva nakonec. Jak jsme se zavázali, za každý vyplněný dotazník přispěje naše organizace 100 Kč Nadačnímu fondu Českého rozhlasu Světluška.

Přidejte se k nám. Stát se zákazníkem e-katalogu SYNFONY je rychlé a snadné. Po vyplnění poptávkového formuláře klient získává přihlašovací údaje pro zkušební přístup do SYNFONY na 30 dní zcela bez závazků. Podmínkou plného přístupu je absolvování bezplatného školení a uzavření smlouvy. Stále platí zaváděcí podmínky pro členy GS1 Czech Republic, tj. setup systému a první rok ostrého provozu bez poplatků. Konzultace při zadávání prvních dat a jejich verifikace je také součástí.